Archive | branchenieuws

Voorverpakte productencatalogus

Onze Bruegel salades hebben een nieuwe ronde verpakking!
Wij bieden u, zoals altijd, een ruime keuze aan salades, speciaal door en voor Bruegel geselecteerd. Uiterst handig, in een hersluitbaar rond potje en goed stapelbaar in de koelkast! Wij garanderen u een vlotte rotatie van ons vast en seizoensgebonden assortiment.

U kunt de vernieuwde folder met ons voorverpakt assortiment downloaden en bekijken door op de afbeelding te klikken.

  

Onderstaande nieuwe flyer over onze salades kunt u hier downloaden.

Bibac Plus

Vleeswaren Bruegel is aanwezig op Bibac Plus, de nationale vakbeurs voor elke bakker, slager en traiteur. Wij zien u graag op onze stand (4.312 en 4.315) van 19 tot 22 maart 2017 in de Antwerp Expo.

Bibac Plus wordt hét trefpunt voor elke bakker, slager en traiteur die fier is op zijn beroep! Een actieve beursbeleving met een gezellige, huiselijke sfeer door zintuigprikkelende degustaties & demonstaties staan centraal. Gedurende de 4-daagse beurs biedt Bibac Plus zijn bezoekers een goedgevuld programma aan.

www.bibacplus.be

 

Vleesgroothandel Bruegel (Beringen) doet overname

De firma Bruegel, een groothandel in fijne vleeswaren, delicatessen en kazen in bulk, heeft in Heist-op-den-Berg sectorgenoot Coenen-Van Dijck overgenomen. Hiermee verstevigt het Beringse bedrijf de afzetmarkt in Vlaams-Brabant.

“We leveren vooral aan slagers, bakkers en broodjeszaken, en dit in heel Vlaanderen,” zegt zaakvoerder Peter Driessen. “Zeven jaar geleden zijn we ook van start gegaan met het versnijden en verpakken van vleeswaren. Dit is een project enkel voor de bakkers. Inmiddels snijden we reeds 50.000 pakjes per week.”

Bruegel is ambitieus, vandaar de overname. Coenen-Van Dijck is een vleeshandel gespecialiseerd in rund- en kalfsvlees. De klantenportefeuille is een goede aanvulling op de winkels die vandaag al door Bruegel bediend worden. Beide bedrijven kenden elkaar ook als lid van de Deli Groep.

© Vleeswaren Bruegel 2020