Voorverpakte productencatalogus

Onze Bruegel salades hebben een nieuwe ronde verpakking!
Wij bieden u, zoals altijd, een ruime keuze aan salades, speciaal door en voor Bruegel geselecteerd. Uiterst handig, in een hersluitbaar rond potje en goed stapelbaar in de koelkast! Wij garanderen u een vlotte rotatie van ons vast en seizoensgebonden assortiment.

U kunt de vernieuwde folder met ons voorverpakt assortiment downloaden en bekijken door op de afbeelding te klikken.

  

Onderstaande nieuwe flyer over onze salades kunt u hier downloaden.

Fijne Delino sauzen in de promo!

 

Een voorbeeld van een lekker gerechtje met de Salsa Azteca :

Pittige Aardappel- Ham salade:
200 gr krielaardappelen
300 gr gekookte ham in blokjes 2 rode uien in fijne blokjes
100 gr diepvrieserwtjes
1/2 bosje gesnipperde bieslook Salsa Azteca van Delino (450 gr)

Kook de erwtjes beetgaar en laat ze schrikken onder koud water. Controleer de gaarheid van de aardappelen en stoom of kook ze eventueel wat verder.
Meng de aardappelen na afkoeling met de Salsa Azteca en de blokjes ui, ham en bieslook. Versier het geheel met ringen rode ui, erwtjes en gesnipperde bieslook.

 

Nieuw te verkrijgen bij Bruegel: JUCY

JUCY staat voor gezonde en evenwichtige fruit- en groentensappen, met liefde en passie geperst. Door cold pressing van fruit & groenten zijn dit verse sappen met veel vitaminen en zonder enige vorm van toegevoegde suikers, bewaarmiddelen, lactose of gluten. Eén flesje geeft je energie om de dag met een glimlach te beginnen.
Let’s take a juicy break!

U kunt de folder hier dowloaden.

Dit weekend: Bibac Plus

Vleeswaren Bruegel is aanwezig op Bibac Plus, de nationale vakbeurs voor elke bakker, slager en traiteur. Wij verwelkomen u graag op onze stand (4.312 en 4.315) van 19 tot 22 maart 2017 in de Antwerp Expo.

Bibac Plus wordt hét trefpunt voor elke bakker, slager en traiteur die fier is op zijn beroep! Een actieve beursbeleving met een gezellige, huiselijke sfeer door zintuigprikkelende degustaties & demonstaties staan centraal. Gedurende de 4-daagse beurs biedt Bibac Plus zijn bezoekers een goedgevuld programma aan.

www.bibacplus.be

© Vleeswaren Bruegel 2019