Rauwkost

Ontdek ons heerlijk assortiment rauwkostsalades van Bieze!

Coleslaw_small

Hollandse rauwkost

Hollandse rauwkost zit boordevol groente: komkommer, rode paprika, wortel en mais in een heerlijk frisse dressing met yogurt.

Coleslaw_small

Coleslaw rauwkost

Coleslaw rauwkost is een friszoete rauwkostsalade met knapperige witte kool en wortel die heerlijk als bijgerecht geserveerd kan worden .

Farmer_small

Farmer rauwkost

Farmer rauwkost is een knapperige salade rijkelijk gevuld met witte kool, wortel, ananas en selderie in een frisse witte dressing.

bruschetta_small

Italiaanse tomaten bruschetta

De italiaanse tomaten bruschetta is een rauwkostsalade gebaseerd op italiaans recept, met heerlijke verse ingrediënten zoals verse stukjes tomaat, knoflook en basilicum.

komkommer_new_small

Komkommer rauwkost

Komkommer rauwkost is een lekkere, frisse rauwkostsalade met verse knapperige schijfjes komkommer, uitjes en kruiden die eigenlijk overal bij gegeten kan worden.

Season_small

Season rauwkost

Season rauwkost is een heerlijke, frisse rauwkostsalade met o.a. prei, wortel, ui, komkommer en selderie in een frisse dressing.

Waldorf_small

Waldorf rauwkost

Waldorf rauwkost is een lekkere rauwkostsalade met knapperige bleekselderij, mandarijn, stukjes appel en amandel die eigenlijk overal bij gegeten kan worden.

Rode Bieten Rauwkost

Rode Bieten Rauwkost

Rode Bieten Rauwkost is een heerlijke frisse rauwkost met rode bietjes en een uitje in een zoetzure dressing.

Griekse witte kool rauwkost

Griekse witte kool rauwkost

Griekse witte kool is een fantastische salade op basis van witte kool met ui en groene paprika in een heldere mild-zure dressing.

Bieze_voorverpakte salads_NL1 (2)

© Vleeswaren Bruegel 2020